Bliv Bandesponsor

Du kan få eksponeret din virksomhed på Gauerslunds kunstgræsanlæg – samtidigt med at du støtter op omkring den sportslige udvikling og lokalområdet. 

Bliv derfor bandesponsor på anlægget!

Det får din virksomhed ud af at være bandesponsor?

 

·         Eksponering i nærområdet af din virksomhed, og kobling af din virksomhed til børn, unge, sport og udvikling.

·         Støtter konkret et godt formål, udviklingen af motion og sundhed – samt lokalområdets udvikling.

 

Anlægget skaber allerede nu ramme omkring endnu flere menneskers idræt, ligesom der løbende afholdes flere og flere arrangementer i caféen, mødelokalerne og kontorerne. Anlægget benyttes nu af mange forskellige typer idræt f.eks. til fodbold for de 1000 fodboldspillere i klubben og omkringliggende klubber, løb for de godt 220 medlemmer af løbeklubben, idræt for Fælleshåbsskolens 650 elever, ungdomsklubben 100 elever hver onsdag, fritidsaktivitet for området mange unge mennesker, turneringscykling i området med start på anlægget, tennis for klubbens godt 50 medlemmer, turneringskampe og ikke mindst store fodboldstævner som Golden League, og derudover kommer håndbold, gymnastik, badminton, badminton m.fl. igennem anlægget på vej til idræt i hallen. Dertil afholdes mange forskelligartede arrangementer og møder i cafemiljøets lokaler f.eks. events- og afslutningsfester, generalforsamlinger, bestyrelsesmøder, arbejdsmøder, skolemad, weekender med overnatning, netværks- og erhvervsevents m.fl.

 

Væksten i foreningslivet i Gauerslund på baggrund af den massive tilflytning samt udbygninger af et egentlig sports- og fritidscentrum gør, at rigtig mange mennesker dagligt kommer på stadion fysisk for at bringe og hente til sport, se sport, selv lave sport, holde møder eller bare for at være en del af noget aktivt og socialt. Dette på tværs af et væld af idrætsgrene. En udvikling der med den seneste lokalplan forventes at fortsætte, hvorfor endnu mere aktivitet forventes på anlægget.

 

Det skønnes for nuværende, at der kommer mere end 6000 mennesker igennem stadionområdet hver eneste uge hele året rundt. Gauerslunds nye kunstgræs muliggør idræt hele året rundt, og anlægget ligger lige først for mod parkeringspladsen, hvorfor der er meget stor eksponering fra anlægget og dets sponsorer.

 

Kontakt Sponsor & erhvervslivsudvalget:

Henrik Sørensen            

24 95 45 24

Henrik.Soerensen@DanskProduktionsUnivers.dk

 

OVERSIGT OVER ANLÆG:

LEDIGE BANDESPONSOR-PLADSER LIGE NU: